***
Я в собі відчуваю
Нерозплескану ніжність,
Нерозтрачену ласку.
Життя плине шалено,
Наче річка з підгірка.
Зберегти б все, що маю,
Бо спливе -- буде гірко.
У веснянім розмаї,
У березовім гаї,
Соловейко щебече
І любов закликає.
Якщо любиш- ти сильний,
Всі незгоди здолаєш,
Бо любов є спасінням
У "всесвітньому раї"
Свидетельство о публикации №120051608366