Стъалы
Аехсаевыгон арвыл цыди.
Цыма уыд хуры къаерттаей взалы,
Цыма уаеларвон нау уыди.
Аез заеххаей уаелдаефы хъаебысы
Мае саенттае стъалыйаен дзырдтон.
Аехсав даер, бонаей даер каей мысын,
Йе уый кой ракодтон аергом.
Уаелаервтаей маем раевдаугае касти,
Фаелае ныммыр кодта йаехи.
Аестаей йае фаендагмае фаераст и
Аемае цъаех мигъы бын фаеци.
Свидетельство о публикации №120051610656