Залишились з правоi сторони

Залишились з правої сторони Уявлення про куток
Власного життя Шматок Олімпії й Аїду Богеми
Ці теми про сонячні дні Зимові, весняні й похмурі мокрі

- Якось змоглося – воно і пішло»
- Тобто, нічого не вийшло?..

Бажання і мета:чудова платформа
Для поетичної відплати Їбливості страти,
В додатках – закоханість і пиво.
Зливи вечірніх мрій під «Драконіан Тамйс»
Зливи полюцій і пікапів фарс
Пройобують моменти шансів – ми Чи Нас – Шансів Моменти?

Що ж.
Коліна збиті, руки замарані
Сохне умита підлога
Мої плакати блищать
Колонки, комп’ютер, «соціалізм»
В блаженства часу не пірнеш

- Взяв же її, досяг цілі!
- «Жіноче кохання» - це видуманий звір?

2020-05-16


Рецензии