Я навiть не згадую iнших...

Я навіть не згадую інших.
Ні – жодної думки.
Для інших залишаться вірші,
хай з нотками суму.

Жартую, так-так, не ревную
тебе, моя згубо.
Я завжди з тобою жартую,
а жарти ти любиш.

І як ти смієшся над жартом –
ніхто так не зможе...
Ті – інші – і згадки не варті,
а ти – моя боже...


Рецензии