Сяброуцы

          Лучшей в мире гармонистке Алле Леонидовне Скачко (Кабановой),моей белорусской сестре, посвящаю.


У вачах - бяздонныя крыніцы
Нябеснага святла зямная сінява,
Твар цеплаю пяшчотаю іскрыцца,
У кароне светлай галава

Гадоу пражытых, марау і кахання,
Душы прыгожай вобразау жывых,
І кожны Божы дзень - выпрабаванне
На годнасць самых лепшых струн тваіх.

Бог улажыу у твае далоні
Свае дыханне і любоу майстэрства,
І даравау чароуны гук гармоні,
Што ад спагадлівага сэрца.

Усіх сардэчна радасна вітае,
І полымя кахання зберагае,
А мудрасцю сваей дапамагае,
Ярка гарыць і вечна не згарае!   


               


Рецензии