Про-Лi-сся

ПРО-ЛІ-ССЯ

1. Якщо під землею

Ні слова, ні духу
Тепер не почуєш:
Чи жива-здорова
Бо турботи моєї основа
Занедбана.
Я лише хотів дбати,
Дбати і кохати тебе
Неймовірними були
Рученьки, Ромашка, Фігура, Пасма,
Ласка
Та заніміли, мабуть
Мовчиш.
Мовчиш чи Спиш?
Жива-Здорова, будь

2. Якщо сімейна

Наступна цибуля випустила стрілку
Казала, що столова, а пішла на розплід:
В корінь, в стрілу, в гіркоту
Не стримуйся в клімаксі,
Не сивій через літа -
Вслід птасі залетівшій, кажан заліта.

3. Якщо списала з рахунків

Такого не бывает.
Пролетят промена.


Рецензии