Начебто перлина

Як приємно чути добрії слова,
вони тішать душу й звеселяють
і вони немов цілющий той бальзам,
що його до рани прикладають.
Ті слова неначе аромат садів,
що весною ніжно розквітають,
як нектар який би пив та й пив і пив
і на добрі справи надихають.
Слово добре начебто перлина,
всім дарує гарне відчуття.
Мудрою є та лишень людина
у якої добре слово - це життя!


Рецензии