Take me away

I will be wait
Till very late.
I will be loved
And will be soft.

I will love you
This feeling is true.
All can i do
That you can too.

Take me away
Drive on highway!
Sing me the song
In unison.

My love is free
That's  pedigree.
That is my choose,
I want to boose.

I always be and will never die
I want be free, in Paraguay.
Take me away, just for one day,
Take me away. Take me away.


Рецензии