Ирон аевзаг

Аез райгондаей фаецаеуын
Зынаргъ Иры заеххыл.
Саерыстыраей фаезаегъын:
Ирыстоны цаерын.

Раесугъд баестае , мае хаехтае,
Мае заердаейы цырагь.
Ирон аевзаг маенаен дае
Мае мадау ды зынаргъ.


Рецензии