Дуьньядин няметрилай

Дуьньяд вири няметрилай
Рикlиз кlани затl я ширин,
Эгъи касдин гьуьрметдилай
Жувандан ният я ширин.

Чlаларивди цlалцlам авур
Лавгъадикай кьегьал жедач,
Регьимлуда гьарам авур
Ризкьени мад гьалал жедач.

Лекьни къаргъа къушар я са,
Лекь такабур цава ава,
Къаргъадин суй кафтар я са,
Чиркинарин юкьва ава.

Аллагьдини гайи гьунар
Лазим кардиз фикир ая,
Цlалцlам жемир чарадан кар
Жувандакай хийир ая.


Рецензии