Гiмн
Її слава й доля,
Народилась, як дитина
В муках, що від болю.
Так би я почав співати
Гімн про Україну.
З «вмерти» пісню починати –
Зачекайте, встигну.
З воскресіння я б почав,
Вмерти кожний може.
Смертю смерть він подолав -
Дай й нам сили боже!
01.05.17
Свидетельство о публикации №120051203943