Нiщо не проходить стороною

Ніщо  не проходить стороною,
Розчинившись в небі наче дим,
Хоч вже люди іншого розкрою,
З молоду   пройшли і Крим, і Рим…

Долі   їхні,  більше  віртуальні,
 Інший час, суворий, та смутний,
 Докучають  хтивості   реальні,
Не достатньо радісних  подій.

Дещо у житті від нас залежить,
Хоч і розумію не усе,
Хтось вірші на аркушах мережить,
Дехто  що не відає    несе…

Ми своїх елегій полоненні,
 Не відпочиваємо від дум,
Так, шляхи Господні незбагненні,
Від думок  в очах у наших сум.

Все пройде, весну замінить літо,
Поспішить за осінню зима,
 На Майбутнє видадуть кредити,
Вихід є, хоч виходу нема…

Автор  Геннадій  Сівак.
12  травня  2020 року.


Рецензии
Ничего не пройдёт стороною!Вы правы!Геннадий!Спасибо,Нина

Нина Филипповна Каменцева   16.05.2020 22:25     Заявить о нарушении
Спасибо Ниночка!!!

Геннадий Сивак   17.05.2020 11:19   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.