Щоб люди до вас не пiдходили...

-"Для запобiгання коронавiрусу,
iште,куме,по головц цибулi i
часнику в день.Це,звичайно,
нi хрена не допоможе,але люди
будуть триматись вiд вас подалi..."

Вiд "Однокласникiв"





Щоб до вас пiдийти боялись,
I тiкали,як вiд диму гнус,
Ви с цибульою iште сало,
Каждоденно-кiло часнику...


Рецензии