Тиша
Що в світі все буває,
Що не підвладна й досі
Нашим мудрецям.
Я тишу полюбляю,
В ній зірки розмовляють,
Тихенько між собою
Вночі то тут, то там.
У Всесвіті є ніша,
В якій ховає тиша
Віршів цілком таємно
Свій безкоштовний скарб.
Я у нічної тиші
Підслухую всі вірші,
В її яскравих рифмах
Багато різних фарб.
Я чітко чую знову
Вночі чиюсь розмову,
А потім, після цього
Я чув футбольний матч.
Я розрізняю мову,
Я чую кожне слово.
У мене, мабуть, в вусі
Є радіоприймач.
16.01.2019
Свидетельство о публикации №120051109935