Будьмо!

Будьмо, друзі! Будьмо жити,
Та життю свому радіти!
Будьмо плідно працювати,
Батька з мати шанувати!

Будьмо всі завжди щасливі,
Радісні, здорові!
Щоб збувалися надії
Та завітні мрії!

Будьмо мир наш зберігати,
Перемогу захищати!
Бо вона на всіх єдина,
Як країна батьківщина.

Будьмо свята відмічати,
Та разом співати!
Будьмо келих підіймати,
Тост пропонувати –

За життя, дітей, жінок,
Нас теж не забудьмо!
Будьмо пити ми вино!
З святом, друзі, будьмо!

23.02. 2018


Рецензии