Ще не вмерла...

Ще не вмерла ненька Україна,
Невмирущі, певно, її люди.
Від реформ, що йдуть, вони не гинуть.
Якщо землю відібрати, жити будуть?

Де знайти нам ще таку країну?
Європейці тут не допоможуть.
Чверть століття вже грабують Україну,
Та ніяк розграбити не можуть.

Бо була тоді така заможна,
Мала все з родючої землі.
І з «бандерівцями», як це зараз можна,
Жили в дружбі «кляті москалі».

31.10.17


Рецензии