Трусiв жалко...

-"Мене вчора вигнали з
стрип-клубу..."
-"За що?"
"Я стриптизерцi 20
гривень в труси
засунув..."
-"???
-"Копiйками.."


Гумор з "Однокласникiв"





Тi копiйки-не
коштують краси,
Як порванi тi
iмпортнi труси...


Рецензии