Куянным котын алдым

Куян курдем, буген курдем.
йокодан уяттым бугай.
Кояш чыкканда  иртэн белэн.
Бер кой жырлады тургай.

Куянга карап елмайдым.
Шаярудан туктый алмадым.
Бер сузып сызгырып салдымда.
Куянным котын алдым.

Эй чабып китте бичара.
Сукалаган кыр буйлап.
Сау бул дип озатып калдым.
Артындан кул селтэп.


Рецензии