***
Тихо по небу хмари пливуть.
Верби над річкою коси спустили
А в тихім омуті джерела бьють.
Все розцвітає, щастя бажає.
Все в душі грає лине любов.
Зелені каштани свічки тримають
Ніби до шлюбу ідуть знов і знов.
Свидетельство о публикации №120051000438