Видаляю листи назавжди...
накопичилось дуже багато.
Як то кажуть, нема де складати.
Днів минулих невічні сліди.
Переважно – листи в кілька слів,
зберігались у скринці даремно.
Є – й веселі. Є – просто приємні.
Є й такі, що забути б хотів.
Але кілька листів – відкладу.
Це – відверті листи. Одкровення.
Ці рядки викликають натхнення,
хоч нагадує лист про біду.
А іще я залишу листи,
де немає нічого такого,
ні веселого, ані сумного,
та мені надіслала їх ти...
Свидетельство о публикации №120051000110
Есть письма, которые будут храниться вечно... Во всяком случае- пока мы сами живы...
Будь здоров!
Слава Воронов 12.05.2020 20:55 Заявить о нарушении
Миклош Форма 12.05.2020 22:58 Заявить о нарушении