МРIЯ

Тяжко-важко в світі жити
Кролячому зброду?
З гiдним гаслом про свободу
Нема куди прихилиться —
Хоч з гори та в воду.
Пiд брехню Нариву-Фронту
Крадуть козаченьки
Вiд свого народу.
Продали майбутнє Неньки,
Та й за межи – ходу!

Нажерлися людським горем
Владнi проститутки.
Утопилися б у морi
Коштiв i прибуткiв.
Прокидайся, громадянин,
Де Днiпро могучий,
I нехай для них настане
Суду час ревучий -
День, коли лайно погане.
Понесе по кручах.
...
...
За заповiтом Великого Кобзаря
………………… Лель Карпенко


Рецензии