з темно ноч з дощем...

 *   *   *


І з темної ночі — з дощем —
з шарудінням ріки —
зарічні
світильники
з темніїх трав — розквітлі бузки!..


Як довгі молильники — йшли
в неба храм
і прийшли навпрошки

07.05.2020,
ранок


Рецензии