Це-розплата за грiхи молодостi..

"Я,може,вже й не молода,
Бо в головi ще повно дурi...
Колись,хвилювали мене хлопцi,
А тепер-магнитнi бурi..."


Гумор з "Однокласникiв"




Того постiйно коле
в боцi,
Бо в головi багато
дурi!
Тобою виснаженi
хлопцi,
Наслали тi магнитнi
бурi


Рецензии