У всiх любовей, що не вiдбулися
до дивного однакові обличчя
з однаковими теплими очима,
з однаково холодними вустами.
Для всіх любовей, що не відбулися,
залишилось одне-єдине слово,
яке не пролунало своєчасно,
і почуття уже не врятувати.
Зі всіх любовей, що не відбулися,
є та, у кого очі найтепліші,
чиї вуста були не завжди зимні,
її ім'я найбільш гірке уголос.
За всі любові, що не відбулися,
так хочеться у неба попросити
пробачення, але за ту, з очима,
молитва довша – на єдине слово...
Свидетельство о публикации №120050609412
посмотреть, что получилось, можно здесь: http://www.stihi.ru/2020/05/09/1171
Серж Конфон 3 09.05.2020 03:35 Заявить о нарушении