Випорхнула пташка
В небо полетіла
Яром, долиною -
Жити захотіла!
Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!
Будучи в полоні,
Була сумувала,
В простір не літала,
Пісень не співала!
Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!
Лишились позаду
Неволя та квиління -
Не зупинять грати
Сонячне проміння!
Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!
Сім ошар возпряли
В райдужному колі.
Ой радіє всесвіт -
Птах його на Волі!
Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!
Ой собі літає
Пташка сизокрила,
Горюшка не знає -
Розправила крила!
Ге-е-е-е-й...Ге-ге-ге-ге-гей-гей!
Випорхнула пташка,
В небо полетіла!
В небі Божа Матір
Зореньку зустріла.
------------------
(авторська пісня)
фотокомпозиция:
авторская
Свидетельство о публикации №120050605134