Кода моронть лемдевлинь?

Кода моронть лемдевлинь,
Нармуньсто мон марявлинь,
Сэнеждиця эрькестэ,
Валдомгавтниця чистэ?

Косто моронть сынь саить,
Чачицястост тень кандыть
Сэнеждиця эрькестэ,
Валдомгавтниця чистэ.

Эрьва косо маряви,
Кунсоломс тень эряви
Сэнеждиця эрькестэ,
Валдомгавтниця чистэ.

Паз тень маскызь, сынь морыть,
Менельстэ морот валгить
Маряк пиже паксястэ,
Валдомгавтниця чистэ.


Рецензии