Дощить

І снилися весні дощі...
Краплисті,з сонячним відтінком.
І дні казкові,голосні,
Де спів пташок лунає дзвінко.

А дощ рясний пророчив день,
Де тільки радість...Щоб без смутку.
А щастя у вінку з пісень
Купалося в солодкім трунку.


Рецензии