Дэвиду Вайту дизайнеру интерьеров из Торонто
the jobs ll find us,
it ll happen very soon,
at least it ll be broom,
to clean vibrations right,
relax my David White!:)
04.27.2020
Good night, good night,
like black and white
you need a rest of daily fight,
my lovely friend, are u all right?
we miss you so, my David White.
04.23.20
Свидетельство о публикации №120050306860