Вона спiваe в гребiнець всi свiтовi хiти

Вона співає в гребінець
всі світові хіти.
Я слухаю і, хай їм грець, –
від неї не піти.

І так танцює з гребінцем
співучая моя,
що геть вже й сам, кінець-кінцем,
підстрибую і я.

Я поруч з нею – стрибунець,
і хороше мені,
і в чоловічий гребінець
співаю я пісні...


Рецензии