I якось одного разу вiн зрозумiв, що щастя
що світ складається із рядків і віршів,
і щастя – у тім, що ти ці рядки і вірші пишеш,
і він писав рядки і вірші, як міг і умів.
І якось одного разу він зрозумів,
що життя складається із душі і серця,
що душа повинна співати, допоки серце б'ється,
і він саме так і жив у найкращому зі світів.
І якось одного разу він зрозумів,
що щастя – це кохають тебе і ти кохаєш,
і коханню усе віддаєш, що маєш, –
серце, душу... I вірші... До останніх рядків...
Свидетельство о публикации №120050206981