Стану новою землею

Поема

1

       (впливає священна дидактика...)

я лиш смиряюсь і Дякую Вам
щоб не впасти в пустелю
«Дяка Ісусу Христу»—
мовив Апостол Павло
й дякував
й вчення
у ньому — росло!
і я розумію
що чини в облаченні
а — мій геній??
Дяка Ісусу Христу! —
да я тому дякуватиму
що в Христі
я росту!!
як я випаду у пустелю —
                ніякую?
я ж то смиряюсь!!! — Христос
проросте...


2

       (в Христі — так, можу!..)

непустельнеє вчення —
і в пустелі само
проросте й зацвіте!
бо істина сильна —
сама перемагає
не завдяки — всупереч —
і не зважає
на те і на те!
кайтесь, складнопідряднії!
витикайтесь — і
кайтесь, складносуряднії!
вчення любові — просте!!
Виткнеться хліб —
в небі лиш сонце
      одне й золоте!
а море регоче
бо зубками блиска —
на те і на те!
як Твою святість —
вшановує степ!!

Стану новою землею —
бо мене протикає
аж пахуче! — святе!!!

01.05.2020


Рецензии