Earth s Nature cleanses itself of all evil...

Earth's Nature cleanses itself of all evil ...
  Beauty Will Save The World ...
So everyone should be beautiful in attitude ...
  to others and themselves …

Everyone should have knowledge and be the right person ...
Природа Земли очищает себя от всего зла ...
  Красота спасет мир ...
Так что все должны быть красивы в отношении ...
  другим и себе ...
Каждый должен иметь знания и быть правильным человеком …

Jordets Naturen rensker seg selv av alt ondskap...
 Skj;nnheten skal redde Verden...
S; alle b;r gj;r seg vakkert i holdning...
 til andre og seg selv...
Alle b;r ha kunnskap og bli riktig medmenneske...

La natura della terra si purifica da ogni male ...
  La bellezza salver; il mondo ...
Quindi tutti dovrebbero essere belli in atteggiamento ...
  agli altri e loro stessi ...
Tutti dovrebbero avere le conoscenze e diventare la persona giusta ...

Zoja Sperstad 02.05.2020


Рецензии