В йна та розум

(07.07.2017 – 65 лет)

Ой, війна, рідненька мати!
Став тепер дуже пихатий,
Бо я зброю продаю
Нашим й ворогам даю.

Ще б трималась років п'ять
Ця війна, щоб все продать!
Потім змитись за кордон
Витрачати свій мільйон

А вони, дурні і злі,
Хай загинуть на війні…
Треба розум люди мати,
Щоб безглуздя це кінчати!


Рецензии