Весна Поема

        Весна
        Поема
                "Стоять ліси – в водах семемограми,
                і музикою – оглашенні – ми!!"
                (Весна поє пряма! благословенна!..)


Справжня весна!  не заперечиш —
а як співвіднести з Істиною?
спів віднести до Істини
Кріпко взялись, нумо речники!
нумо молитись за інших
молиться сяйна дружина
                за інших
от — добра дружина дає їм їсти
справедливість дружини дає
                їм
                жити!
«Декамерон»  «не канає»
буде — як в карантині
навчимося —
з Христом говорити!
Сіяти зерна — від яких світ
                може ожити
правду серця
кров’ю точити —
ожити!
так пелікан
нехай діток
годує —
прямо з грудей
аби всім їм ожити
правда Христова
все точиться з ребер
Воскресіння з небес —
восресінню землі —
в життя вічне ожити!!
і те я сказав
в життя вічне
вся ця пізньосвітська культура
в основі своїй! — демонічна!
вся трава прямо
               з-під ніг вибухає...
хто вас тримає — як Отцева трава
                всі прожилки здіймає?!
що на цім світі тримає?
те що Отець творить
                всі ви не знаєте
землям
землям
і землям переображення
що всі чекаєте!
Схлипи читаєте?
ні не бачите
як щодня
всім трава вибухає
й квіти — раз!
                вибухають
квіти — два —
                вибухають
квіти — знов
                вибухають
і на цвіт
мого серця
не наступи — вибухає!
Пахніть — як знаєте
я кохаю
(тихо!) значить
Бог підібрався кохає
Ви ще не плачете?
Бог любив — чи кохали?
Бог вас любив —
чи ж то тікали?
хай хто як хоче весною
                і вибухає!
                хладні
                й прохладненькі
                хладні —
                і все що втікає!
                банзаї!
я навесні як захочу — і
                так вибухаю!!!
Чого вас навчу? бо
                все і всіх
пред Його очі, що світлі, —
                я піднімаю!!!
Чи ще що
є вічне?
Він перетворить!
вигадки ваші орфографічні!
в тьмі
перед Тим,
що пожертвував всім задля вас
і — Життя, вічність...
і — соромитесь страшно криваво-
                го Розп’ятого?
ах ви бабські підп’ятники!!
соромитесь —
справді Розп’ятого?!
«Мир вам!» —
казав
як являвсь після П’ятниці...
от завжди
з усім
весняним — вибухаю
трави в серце штовхають
квіти серце штовхають
це щоб жити — то  все вибухає!!
Воскресіння з Небес —
воскресінню землі —
життя вічне
а великі й малі —
             ніби їм
а це —
воскресіння усього що є на Землі!..

Амінь.

30.04.2020


Рецензии