Признавався в коханнi кiшцi..

"Кинув "травичку".Тепер зi
мною навiть кiт не розмвляе..."

Гумор з "Однокласникiв"



Я пив брагу,з вином 
в перемiшку,
Розмовляв на полу з
кiшкою...
З однiеi миски ми iли
"Вiскас",
Признавався в коханнi
кiшцi...


Рецензии