Алие Молдагуловой на родном

Кун мен айды кушактап
Устын жалгыз кулунчак
Таукымет сене уосырде
Журегин  калай шыдайды

Уйдын жалгыз жапырагы
Казак елимнын гулиндей
Корлык кордын  жанымау
Аягын жерды бастырмай

Ана сены кушактамай
Бесыкте тербетпий
Шашынде урмий
Басынде искелемий

Оз  озинде сактамай
Алга басып асыктын
Жас кезинде не кордын
Арманде тек остырдын

Жаум жерге кельгенде
Оз тылинде умытпай
Колдау бердын Рессейге
Жаупстайтынедым быльгенде.


Рецензии