Сiмейне лiжко розраховане тiльки на двох!

"Пивбар.Двое мужикiв.
жадiбними ковтками
пьють з кухлiв.
У одного обличчя
натхненно свiтлiшае,
явно показуючи
полегшення вiд
похмiльних мук.
У другого-навпаки:
похмурнiшае...
-"Чого ти сьогодни
засмучений?"
-"Памьятаеш,вчора
Васько добряче
перебрав?"
-"Ну...?
-"Я його додому
вiднiс..."
-"НУ..?"
-"Я його в лiжко до
дружини поклав,та так
спритно,що вона навiть
не прокинулася!"
-"Ну..?"
-"А зараз тiльки
згадав,що Вася
позавчора на тиждень
полетiв..."

Анекдот


Прокинувся дома Васько,
аж опустилася печiнка:
Поряд-чужий мужик i
його жiнка..
Там було тiсно,застогнав
вiн:"Ох!"-
Бо лiжко розраховане на
двох!"


Рецензии