Подивися за межi Планети

Подивися за межi Планети.
Осягни хоч частину всiх див.
I чиєї в них слави прикмети?
Та чи вміння людського мотив?

О людино, принизь же гординю!
Ти лише порошинка мала.
Так пишаєшся, що на вершині.
Хто ж дає тобі сили донині?
Та кому вся належить хвала?

О людино, слабка і убога,
Чим ти краще за інших людей,
Що так гордо тримаєш трофей?
Чи ти вже порівнялась до Бога?


Рецензии