Чэрцi

Панаехала чарцей
з іншаземных абласцей
Не няправільна - чарцЁй
з іншаземных абласцёў

На гадзiнiку без чверцi -
У дзверы ужо стучацца чэрцi -
Азазела з вувузелай,
Воланд з свiтай угарелай

Чэрцi чэрцi чэрцi
Дайце мне ужо памерцi
У час апошнi аттапырюсь -
У мяне каранавiрус

Я малюю на мальберце -
За спiной рагочуць чэрцi
На гiтаре я спяваю -
Чэрцi з смеха памiраюць

Хто такiя гэцi чэрцi?
Што з iх узяць i з чым iх есцi?
У меня цяпер на мэце -
Як нi стаць такiм жэ черцем

Чэрцi чэрцi чэрцi
Дайце мне ужо памерцi
У час апошнi аттапырюсь -
У мяне каранавiрус

Проект "Парапабабулям" (пародия на "Крамбабуля" "Госьцi")


Рецензии