Уважение к себе
”Лепшы я сярод суседзяў!” –
Кажа так усім Антон,
Толькі сам, куды не едзе,
Дык заўжды ”жабруе” ён.
Просіць іншых часта вельмі:
”Ты пакінь мне папаліць!
Цвікі дай, узровень, кельму,
Буду я рамонт рабіць”…
Гаспадар прасіць не будзе,
Ёсць павага да сябе…
Смеючыся, кажуць людзі:
”Торбачку пашый сабе! ”
Свидетельство о публикации №120042910155
Людмила Журавская 11.05.2020 21:45 Заявить о нарушении
Благодарю за визит, за отзыв!
С теплом и уважением,
Галина Синякова 17.05.2020 21:44 Заявить о нарушении