Твои слова. Лидия Скрипка

“Твої слова” Лiдiя Скрипка

Я спробую… i сумнiви розрушу,
Щоб тиша нiсенiтниць не плела.
Твої слова – бальзам на мою душу,
Ковток води з живого джерела.

Як вогник подорожньому в пустинi,
Росинок срiбло в полi на зорi -
Збираю їх, мов скарб, по намистинi,
Й щораз новi, хоча як свiт старi.

Твої слова, що грiшнику причастя,
З души сповзає мислима вина.
А повний келих iстинного щастя
Є шанс обом нам випити до дна.

Ти – долi виграш, посiшка фортуни,
Мiй оберiг, мiй справжнiй талiсман.
До серця нiжнi витонченi струни,
Мiстичний незакiнчений роман.

Твої слова спроможнi вибухати:
То феєрверком, то потоком з гiр.
Я не втомлюся слухати й кохати,
I вiдчувати душу слiв, повiр…
-------------------------------
“Твои слова” Лидия Скрипка

Попробую… сомнения разрушу,
Чтоб тишина мне сказок не плела.
Твои слова – они бальзам на душу,
Вода живая, - силы мне дала.

Как огонёк - заблудшему в пустыне,
Как серебро росинок на заре,
Их собираю бисером отныне,
И этот дар не может постареть.

Твои слова, как грешнику – причастье:
С души сползает всякая вина,
А полный кубок истинного счастья
Есть шанс обоим нам испить до дна.

Ты – дар судьбы, ты – выигрыш фортуны,
Мой оберег, всесильный талисман,
Для сердца – тонко-ласковые струны
И тайный незаконченный роман.

Твои слова, взрываясь, не разрушат:
То фейерверк, то горная река.
Я не устану ни любить, ни слушать
И в душу их своей душой вникать…

(27.04.2020)


Рецензии