Гучне застiлля закiнчиться

Гучне застілля закінчиться,
Чарчина дозвільна згірчить,
І раптом у ночі насниться,
Як птах тривожно закричить.

Наплине острах спозаранку,
У ріках стемніє вода,
І тінню долі біля ганку
Чужинна згорбиться біда.

Але що нам сторонні втрати?
Бенкетних заходів політ –
Без жалю й боязні розплати,
Втрачає глузд суєтний світ.

Всесвітня втіха ця лякає –
Хіба замало нам нещасть?
Та знов Господь нас всіх карає,
Наславши вірусу напасть.

Невдовзі чвари й буревії
Накриють білий світ сповна,
І змолють залишки надії
Людської вади жорнова.

Примарна до небес дорога
Що ранком губиться в імлі.
Шукаємо ми марно Бога
На метушливій цій землі.


Рецензии
Красиво! Я вообще,очарована украинским языком! Не знаю,но перевожу потихоньку! Здоровья Вам!

Олга Булавина   27.06.2020 16:57     Заявить о нарушении
Щиро дякую за такий відгук

Владимир Мишурский   21.07.2020 10:29   Заявить о нарушении
Не за что,Владимир!Здоровья Вам!

Олга Булавина   21.07.2020 12:04   Заявить о нарушении