Лагiднiсть i себебачення

Лагідність і себебачення

Ця вічливість
Ця вічлива бомба
Зацькована пружина в механізмі
Психія

Мовчання.
Мовчанням відповідати на зло
Тікати за світ та очі, ховаючи ліву щоку
Діяння – ганебна понтифія

Христова мораль і дух: знайомі
Вельзевулові дочки і сини: знайомі
Проплата за добро – від «хати і сараю» тло.
Країна – що катує… і лікує

Темрява – в собі:
Дарована над гнучкість та адреналін
Стекляний настрій
Споглядаються  – в виснаженні.

2020-04-26

#В_Изначальном_направлении, #Депресняшки


Рецензии