Заклинутися в снi

ЗАКЛИНУТИСЯ В СНІ

Вечір сниться
Я стою
Ти біля колодязю,
Сонце вечірнє за мною

Губиться в деталях сон,
Але залишишся Ти.
2-ий, достатній
Більше віри в це життя

Юля.

Приснився сон
Літній сон
Чудовий сон:
Дитяча винахідливість поверне туди

Лягаю в 18:00.

Сонце зайняло свій абрис,
Є двір, надворі літо, щемливого сномарення тон:
Впадаю в унісон

Не повторилося.
Не приснилося
Не повернувся в те літо,
Магія під вікнами пройшла

А з вікна – Акація,
А під хатою – жасмин
І ти була під ним.
Іще стояли ворота ті сині,

Але не роки і ті дні
«Ефект Метелика» МУНСПЕЛЛ
З касети на ніч мені вже грав
Спогади і сни: твої спомини.

2020-04-25


Рецензии