Tangoul clipelor mistere
К И Ш И Н Ё В
(Mold.)
In ritmul timpului hoinar
Si-aroma de parfum a serii,
Noi azi dansam tangoul iar,
Tangoul clipelor mistere.
Tu-mi esti mireasa din povesti,
Precum te-am cunoscut odata...
De-a lungul vietii ma-nsotesti,
Iubirea mea de alta data.
Dansam in doi,dansam frumos,
Tangoul plin de armonie,
Ce gest gelos si dragostos...
A noptii dulce feerie.
Eu te cuprind,te string la piept,
Ma simt nebun de fericire,
Iar pasii lenti,incet, incet...
Taxeaza in clipa de iubire.
Dansam tangoul nostru iar,
Precum dansam odinioara,
Tangoul nostru solitar,
Iubirea mea dulce-amara.
Свидетельство о публикации №120042603366