Йацахь йахь...

Калош  хиларх  хьуна  т1ехь,
И  дац  хьуна  м1арал  эхь.
Йоцуш  йелахь  хьоьгахь йахь,
И  ду  хьуна  эрча  эхь.
Тилларх  стага  холхаз  куй,
Йацахь  йахь  и  къонах  вуй?!
Ницкъ  болуш  и  хаарх  вуй,
Ткъа  йацахь  йахь  туху  туй.
Цу  йахь  йоцчуьн  куц-кеп, ницкъ,
Ду  и  эрна  диъна  рицкъ.


Рецензии