The power of people is bewitched

Good night beautiful people ...
The power of people is bewitched ...
We pray for them to save them from Evil ...

Buona notte belle persone ...
Il potere delle persone ; stregato ...
Preghiamo per loro di salvarli dal Male …

Спокойной ночи красивые люди ...
Сила людей околдована ...
Мы молимся за них, чтобы спасти их от зла …

God natta vakre mennesker...
Makt mennesker er forhekset...
Vi ber for dem for ; redde dem fra Ondskapen...

Zoja Sperstad 24.04.2020


Рецензии