Mama mamelor

             2014 год.
           К И Ш И Н Ё В
             (Mild.)
                Dedicatie scumpei profesoare
                de limba si literatura rusa
                Bliuc Elizaveta Vasilievna

Cu zambet cald pe buze si in suflet,
Te vad si azi in al meu vis...

Cum treci al scolii prag grabita
Si tii in mana-un manuscris...

Esti gingasa si luminoasa,
Ca o stea in Univers...
 
Esti mama mamelor pe lume,
Esti zina mandra din povesti.

Mai blanda si mangaitoare,
Mai frumoasa si mai scumpa,
 
N-am aflat in scoala noastra
Vre-un elev sa nu te-asculte...

Pentru ca ai fost un inger,
Cu aripi stralucitoare...
 
Caci cu tine,sfanta mama,
Nimeni n-are asemanare.

Pentru sufletul tau mare,
Pentru truda si povata...
 
Multumesc-"iubita mama!"
Tie, ma inchin o viata!


Рецензии