Замiсть вiрша - сьогоднi пiдставлю обличчя
цим високим зірковим вітрам.
Є у мене нічна довговічная звичка –
щось казати зіркам сам на сам.
Я зіркам довіряю все те, що ніколи
і нікому уже не скажу.
Ми з зірками ніколи не знали неволі –
ми не знаєм неволі межу.
Вище віршів, а може – і вище натхнення,
як єднаємось, – я і зірки...
Але я і зірок залишаю знамення –
ради зірки твоєї руки...
Свидетельство о публикации №120042209904