Нудьга
І не повинна я про те писати,
Але душа втомилась нудьгувати…
Бо правда – суть, що майже над усе.
Та фальш, те лицемірство, та брехня
На серце давить гірко і досадно.
І залишки життя, мов маячня,
Лунають якось тихо безпорадно.
Все повернулось просто навпаки,–
Мов чорна смуга, тяжко йти що кроку…
Лише надія гонить ті думки,
Та гоїть серця рану ту глибоку.
Свидетельство о публикации №120042209238
Аркадий Ляховецкий 27.04.2020 19:49 Заявить о нарушении